Naše klijente je lako prepoznati!

O nama

Ramirent je nastao iz čiste ljubavi prema automobilima i njihovom uljepšavanju. Već 10 godina uspješno uljepšavamo, štitimo i pretvaramo vozila u istinske unikate. Naš trud, kvalitet i zalaganje naši klijenti su prepoznali još u prvoj godini našeg postojanja zbog čega smo munjevitom brzinom postali jedan od sinonima za auto folije u regiji sjeveroistočne Bosne i Slavonije.

Tijekom godina, testirali smo folije raznih brendova i odlučili u našu ponudu ubaciti folije koje imaju najbolji omjer „uloženo-dobijeno“. U ponudi imamo folije sa utisnutim serijskim broj i ABG certifikatom na koje dajemo 10 ili 15 godina garancije ovisno o odabranom tipu folije, te folije sa 5 godina garancije bez serijskog broja i ABG certifikata.

Želimo naglasiti da konstantno pratimo svjetske trendove auto folija i car wrapping-a te u korak s vremenom investiramo i unaprjeđujemo našu radionu da bi postigli 100%-tno zadovoljstvo kod naših klijenata.
Sve naše usluge nastojimo obaviti u što kraćem mogućem roku kako bi našem klijentu vozilo bilo dostupno za upotrebu bez mnogo čekanja. Pozivamo vas da nas posjetite i da se uvjerite u sve u gore navedeno. Vaš Ramirent Team.

Pogledajte galeriju naših radova!